Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα προγραμματίζει την Κυριακή η ΑΔΕΔΥ
Κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή με το οποίο ανοίγει ο δρόμος, όπως σημειώνει, για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Την Παρασκευή θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών και την Κυριακή το απόγευμα συλαλλητήριο στη Βουλή.
Κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή με το οποίο ανοίγει ο δρόμος, όπως σημειώνει, για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Υπενθυμίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών εισήχθη στην Ολομέλεια με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Παρασκευής παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ την Κυριακή το απόγευμα (18:30) διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Τέλος, καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, την Πρωτομαγιά στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Θα παντρευτούν τελικά οι Lady Gaga και Michael Polansky;
- Η Εθνική Γυναικών νίκησε εύκολα με 2-0 τα Νησιά Φερόε και έκανε το 2/2
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Νετανιάχου: Έχουμε μεθοδικό σχέδιο, με πολυάριθμες εκπλήξεις, για να επιτρέψουμε την αλλαγή στο Ιράν
