Εκδήλωση μνήμης στη Θεσσαλονίκη για τα 98 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Επιμνημόσυνη δέηση στον αρμενικό Ιερό Ναό της Παναγίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μέλη της Εθνικής Αρμενικής Επιτροπής με αφορμή τη συμπλήρωση 98 χρόνων από την Αρμενική Γενοκτονία. Ακολούθησε πορεία στο τουρκικό προξενείο, αλλά και ένταση όταν μέλη της Επιτροπής προσπάθησαν να θυροκολλήσουν το ψήφισμά τους στην είσοδο του προξενείου.
Επιμνημόσυνη δέηση στον αρμενικό Ιερό Ναό της Παναγίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μέλη της Εθνικής Αρμενικής Επιτροπής με αφορμή τη συμπλήρωση 98 χρόνων από την Αρμενική Γενοκτονία.
Ακολούθησε πορεία στο τουρκικό προξενείο, αλλά και ένταση όταν μέλη της Επιτροπής προσπάθησαν να θυροκολλήσουν το ψήφισμά τους στην είσοδο του προξενείου.
Οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωμένους με τις ασπίδες και τα γκλομπς τους, κάνοντας χρήση και σπρέι πιπεριού, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Στη δέηση παρέστη ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θ.Καράογλου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- «Είναι απαίσιο! Θα το λατρέψεις» – Η Σάντρα Μπούλοκ «έριξε» το Instagram – Η Τζένιφερ Άνιστον, τα ρεκόρ, το τρολάρισμα
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει