Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.
Tη Δευτέρα 22 Απριλίου
η Ελένη υποδέχεται δυο ξεχωριστούς καλεσμένους από τη Χαλκίδα! Η μαγείρισσα Σοφία Μπαδά φτιάχνει τα θρυλικά κεφτεδάκια της και ο Chef Άρης Χονδρός ετοιμάζει πέννες αραμπιάτα με μπουκίτσες λουκάνικου! Ο Άρης Χονδρός προτείνει για ορεκτικό νόστιμα ρολάκια με γέμιση φέτας που συνοδεύονται από πικάντικη σπιτική σάλτσα!
Την Τρίτη 23 Απριλίου
δυο κυρίες από το Κιλκίς μαγειρεύουν στην εκπομπή! Η μαγείρισσα Φρόσω Βαμβακίδου φτιάχνει ποντιακά χαψία πλακί και ένα λαχταριστό παστίτσιο κοτόπουλου. Η ζαχαροπλάστισσα Ναταλία Τσουλγουνίδου ετοιμάζει μια πλούσια τούρτα με τρεις γεύσεις σοκολάτας!
Την Τετάρτη 24 Απριλίου
μαγειρεύουν για ένα γιορτινό τραπέζι! Ο Chef Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει μια εντυπωσιακή πολύχρωμη σαλάτα με παϊδάκια και σοκολατένια παβλοβάκια με σαντιγί και σάλτσα σοκολάτας! Ο Chef Ανδρέας Γαβριάς προτείνει πουγκιά με ρολό κοτόπουλο και φρέσκια σάλτσα ντομάτας!
Την Πέμπτη 25 Απριλίου
δοκιμάζουν πολυνησιακή κουζίνα! Ο Chef Δήμος Κουρογιάννης φτιάχνει σαλάτα με κοτόπουλο και αρώματα λεμονγκρας και ένα νόστιμο μοσχάρι με μάνγκο! Ο Ευριπίδης Σαλαμπασίδης δείχνει την συνταγή για το κλασικό κοκτέιλ πινακολάντα και για ένα δροσερό κοκτέιλ με βάση το κρύο τσάι!
Την Παρασκευή 26 Απριλίου
φτιάχνουν συνταγές για ένα χαρούμενο και νόστιμο πρωινό! Η blogger Μαρία Πρασσά ετοιμάζει τριφτά αλμυρά ψωμάκια που συνοδεύονται με αυγό καθώς και νόστιμα popovers που συνδυάζονται με μαρμελάδα και φρέσκα φρούτα. Ο Ανδρέας Λαγός δείχνει την συνταγή για τα θρεπτικά ταρτάκια με ξηρούς καρπούς και βρώμη!