Συνελήφθησαν 27 οδηγοί ταξί για «πειραγμένες» ταμειακές μηχανές
Είκοσι επτά οδηγοί ταξί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε διάφορες περιοχές του Νομού Αττικής, για παρέμβαση στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων.
Ειδικότερα, οι οδηγοί είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στην ταμειακή μηχανή των ταξί, τοποθετώντας ειδικό καλώδιο με το οποίο προκαλούσαν παρεμβολή, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις.
Επιπλέον, ένας από τους συλληφθέντες επέδειξε πλαστή ειδική άδεια οδήγησης ταξί και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ ένας άλλος είχε τοποθετήσει ειδική ηλεκτρονική πλακέτα (τύπου φορτιστή κινητού) με την οποία αύξανε πλασματικά την αξία της διαδρομής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
