Στη γραμμή της Αλέκας Παπαρήγα ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
Τη γραμμή της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία αποχώρησε από το τιμόνι του ΚΚΕ μετά από 22 χρόνια, θα ακολουθήσει ο νέος γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Μερικοί, μάλιστα, βλέπουν να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο οι τόνοι κατά της Κουμουνδούρου, καθώς ο κ. Κουτσούμπας είναι γνωστός για τις σκληρές τοποθετήσεις του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Η απερχόμενη γενική γραμματέας θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες εντός Κοινοβουλίου ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
Τη γραμμή της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία αποχώρησε από το τιμόνι του ΚΚΕ μετά από 22 χρόνια, θα ακολουθήσει ο νέος γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Μερικοί, μάλιστα, βλέπουν να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο οι τόνοι κατά της Κουμουνδούρου, καθώς ο κ. Κουτσούμπας είναι γνωστός για τις σκληρές τοποθετήσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με Τα Νέα.
Η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής και κυρίως οι «αποχωρήσεις» ορισμένων από τους πιο μετριοπαθείς, όπως ο πρώην ευρωβουλευτής Μπάμπης Αγγουράκης ή ο Σπύρος Χαλβατζής προσδίδει μεγαλύτερη ομοιομορφία στη σκληρή γραμμή του Περισσού που απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία με άλλα κόμματα.
Η απερχόμενη γενική γραμματέας Αλέκα Παπαρήγα θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες εντός Κοινοβουλίου με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, καθώς ο κ. Κουτσούμπας δεν είναι βουλευτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αφρική: Τραγωδία σε γάμο – Καλεσμένος σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό – Ακολούθησε μακελειό με 57 νεκρούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά στελέχη της ΝΔ και με τη βούλα τα πρωτοπαλίκαρα της «Ομάδας Αλήθειας»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πολύ σημαντικό για τον Τραμπ, η Ελλάδα να είναι ενεργειακός κόμβος στην περιοχή
- Χονγκ Κονγκ: Εκλογές στη σκιά της πρόσφατης πολύνεκρης πυρκαγιάς
- Zootopia 2: Σινεμά στην Κίνα γέμισαν σκυλιά – Η πιο viral προβολή της χρονιάς
- Έρευνα: Χαρτογραφήθηκε εκτεταμένο ηφαιστειακό σύστημα στη Μήλο – Υδροθερμικά πεδία έως 230 μ.

