Τραγωδία με ένα νεκρό από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στον Κολωνό, στο οποίο διέμεναν ένας 46χρονος, που ήταν κατάκοιτος, με τη μητέρα του. Επί τόπου έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Ωστόσο, ο 46χρονος παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο και, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, είναι νεκρός. Η μητέρα του διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς πάντως η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στη συμβολή των οδών Λεβιδίου και Λένορμαν στον Κολωνό, στο οποίο διέμεναν ένας 46χρονος, που ήταν κατάκοιτος, με τη μητέρα του.
Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με έξι οχήματα και 18 πυροσβέστες, η οποία έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά λίγο αργότερα.
Ωστόσο, ο 46χρονος παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο και, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, είναι νεκρός. Η μητέρα του διακομίστηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς πάντως η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.
Στο ισόγειο της πολυκατοικίας βρίσκεται βενζινάδικο, το οποίο δεν κινδύνευσε.
Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες





