Συμπλοκή μεταναστών στο κέντρο κράτησης Κορίνθου
Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο κράτησης Κορίνθου. Ομάδα παράνομων μεταναστών, αφού προκάλεσε φθορές στους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, στη συνέχεια επιτέθηκε σε άλλους αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σκληρή συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά επτά άτομα. Στον εισαγγελέα οδηγούνται 12 άτομα που συνελήφθησαν.
Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο κράτησης Κορίνθου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα.
Αρχικά ομάδα παράνομων μεταναστών, αφού προκάλεσε φθορές στους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, στη συνέχεια επιτέθηκε σε άλλους αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο προαύλιο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σκληρή συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά επτά άτομα.
Η συμπλοκή έληξε με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που εποπτεύουν το κέντρο και οι αλλοδαποί επέστρεψαν στους θαλάμους τους.
Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν συνολικά για τη συμπλοκή 28 άτομα και συνελήφθησαν 12 αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ποινική διαπραγμάτευση – Ποιους αφορά
- Ευλογιά προβάτων: Καμπανάκι κινδύνου για τη διακίνηση ζωοτροφών από την Κρήτη
- Φρέντι Μέρκιουρι: Πέθανε η κρυφή κόρη του σε ηλικία 48 χρόνων
- «Ένας κρίκος στη διαρκή προσπάθεια εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων» – Μητσοτάκης για φρεγάτα «Κίμων»
- Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας από τον Ολυμπιακό: «Οικογένεια» (pic)
- Δεν είναι μόνο ο Τραμπ με τον Πάουελ: Τι συμβαίνει σε άλλες κεντρικές τράπεζες


