Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του μνημονίου
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η πορεία προς τη Βουλή από δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες, που διαμαρτύρονται για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές του Μνημονίου. Με κεντρικό σύνθημα «Φτάνει Πια» το πανεργατικό ραντεβού είχε δοθεί στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια. Το συλλαλητήριο κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος, όπου έχει προγραμματιστεί συναυλία.
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής πορεία προς τη Βουλή από δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες, που διαμαρτύρονται για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές του Μνημονίου.
Με κεντρικό σύνθημα «Φτάνει Πια» το πανεργατικό ραντεβού είχε δοθεί στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.
Στην εργατική διαδήλωση, συμμετείχαν μεταξύ άλλων η ΟΛΜΕ, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα και συλλογικότητες για προειδοποιητική Λαϊκή Στάση Πληρωμών τον Απρίλη.
Νωρίς το βράδυ το συλλαλητήριο κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος, όπου έχει προγραμματιστεί συναυλία με τους καλλιτέχνες Μάνια Παπαδημητρίου, Νατάσσα Παπαδοπούλου, Νατάσσα Μωϋσόγλου και Νένα Βενετσάνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακατασκευάζονται γέφυρες στα Τρίκαλα
- Συγκίνησε μιλώντας στον πατέρα του ο Κάσπερ Σμάιχελ: «Ίσως τελείωσε η καριέρα μου…» (vid)
- Με 255 ψήφους εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Βουλής ο Πάρις Κουκουλόπουλος
- Αραγτσί: Οι ΗΠΑ παρασύρθηκαν στον πόλεμο από τον Νετανιάχου και τώρα παρακαλάνε για βοήθεια
- Στο 3,1% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Ιτούδης για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: «Κανένας προπονητής δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση μας»

