Θαμμένο και μισοκαμένο βρέθηκε το οικονομικό αρχείο του δήμου Ζακύνθου
Νέα τροπή ενδέχεται να λάβει η υπόθεση της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου Ζακύνθου, με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο Κ.Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμία του δήμου Β.Στεριώτη και ακόμη δύο άτομα. Όπως αποκαλύφθηκε, το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακύθου εντοπίστηκε θαμμένο και μισοκαμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Νέα τροπή ενδέχεται να λάβει η υπόθεση της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου Ζακύνθου, με κατηγορούμενους τον πρώην δήμαρχο Κ.Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμία του δήμου Β.Στεριώτη, έναν ιδιώτη ταχυμεταφορέα και έναν εργάτη.
Όπως αποκαλύφθηκε, το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακύθου εντοπίστηκε θαμμένο και μισοκαμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Η αποκάλυψη αυτή έγινε την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της εκδίκασης της υπόθεσης της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου.
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη, ένας ιδιώτης προσήλθε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. και παράδωσε επτά σακούλες απορριμμάτων με μισοκαμένα έγγραφα της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου.
Ο ιδιώτης αυτός φέρεται να έχει συγγενική σχέση με έναν εκ των κατηγορούμένων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία και με βάση το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή να προσέλθει να καταθέσει ο μάρτυρας.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Απριλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι


