Πρόγραμμα κατάρτισης για ξεναγούς από τις 13 Μαΐου στην Κέρκυρα
Ξεκινά η εφαρμογή του πρώτου ταχύρρυθμου προγράμματος για ξεναγούς, το οποίο απευθύνεται σε απόφοιτους των πανεπιστημιακών τμημάτων Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Μαΐου έως τις 15 Ιουλίου 2013, στην έδρα του Ιονίου Πανεπιστήμιου, στην Κέρκυρα.
Ξεκινά η εφαρμογή του πρώτου ταχύρρυθμου προγράμματος για ξεναγούς, το οποίο απευθύνεται σε απόφοιτους των πανεπιστημιακών τμημάτων Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Μαΐου έως τις 15 Ιουλίου 2013, στην έδρα του Ιονίου Πανεπιστήμιου, στην Κέρκυρα.
Ο ανώτατος αριθμός καταρτιζομένων καθορίζεται στα 40 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά στο υπουργείο Τουρισμού μέχρι και τις 17 Απριλίου (πληροφορίες στο αρμόδιο Τμήμα Τουριστικής Εκπαίδευσης- Κατάρτισης τηλ. 210-3736182), προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.
Η επιλογή των καταρτιζομένων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης τυπικών προσόντων και κοινωνικών κριτηρίων.
Επισημαίνεται ότι το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβαρύνει τον ενδιαφερόμενο και το ύψος του θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ατόμων που θα το παρακολουθήσουν.
Περισσότερα στοιχεία για το πρόγραμμα υπάρχουν και στις ιστοσελίδες http://www.gnto.gov.gr/ και
http://www.otek.edu.gr/.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Νέα πολιτική ηθική με παλιά υλικά;
