Αυξήθηκαν το Μάρτιο οι τιμές κατοικιών στην Κίνα
Αυξήθηκαν το Μάρτιο οι τιμές κατοικιών στην Κίνα, καθώς οι αγοραστές έσπευσαν να προλάβουν τις νέες κυβερνητικές πηγές που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας.
Αυξήθηκαν το Μάρτιο οι τιμές κατοικιών στην Κίνα, καθώς οι αγοραστές έσπευσαν να προλάβουν τις νέες κυβερνητικές πηγές που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας.
Η Κίνα εξέδωσε νέους κανόνες το Μάρτιο για να χαλιναγωγήσει τις τιμές, περιλαμβάνοντας φόρο επί κεφαλαιουχικών κερδών 20% επί του κέρδους που πραγματοποιεί ο ιδιοκτήτης πωλώντας την οικιστική περιουσία του.
Ενδεικτικά το κόστος για ένα καινούργιο σπίτι σε 100 μεγάλες πόλεις σημείωσε το Μάρτιο αύξηση 3,9% σε ετήσια βάση στο μέσο όρο των 9.998 γουάν (1.587 δολαρίων) ανά τ.μ., που είναι η τέταρτη συνεχόμενη μηνιαία αύξηση.
Σε μηνιαία βάση οι τιμές αυξήθηκαν κατά 1,06% το Μάρτιο από το Φεβρουάριο, συνεχίζοντας την ανοδική τους κίνηση για δέκατο συνεχόμενο μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σχέδιο για δυνατότητα μετατροπής κάθε POS σε μέσο ανάληψης μετρητών
- Κρήτη: Με 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ εντοπίστηκε 19χρονος στη Σητεία
- Οι λόγοι που ο σκύλος αντιδρά έντονα όταν φορά το λουρί του στη βόλτα
- Συνάντηση Χατζηδάκη με Κρητικούς το απόγευμα στο Μαξίμου – Επιχείρηση διάσπασης βλέπουν οι αγρότες
- Αγορά εργασίας: Το προνόμιο της ομορφιάς ως προϋπόθεση καριέρας – Πόσο «πληρώνεται» το pretty privilege;
- Ο Γιάννης ρίχνει… καύσιμο στη «φωτιά» για το μέλλον του: Αγόρασε κτίριο στη Νέα Υόρκη


