Βαρύς οπλισμός για την ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς των φυλακών
Πενήντα τουφέκια μεγάλου διαμετρήματος, τύπου G3A3, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται στο στρατό, παραδόθηκαν, μαζί με τα απαραίτητα πυρομαχικά, στο υπουργείο Δικαιοσύνης από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για την ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς των φυλακών.
Πενήντα τουφέκια μεγάλου διαμετρήματος, τύπου G3A3, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται στο στρατό,παραδόθηκαν, μαζί με τα απαραίτητα πυρομαχικά, στο υπουργείο Δικαιοσύνης από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για την ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς των φυλακών.
Πρόκειται για ένα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν πρόσφατα για την αποτροπή περιστατικών όπως αυτό που συνέβη με την απόδραση στα Τρίκαλα και προκειμένου να ανταποκριθούν οι εξωτερικοί φρουροί στην «αυξημένη επικινδυνότητα των επιθέσεων», όπως είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ακόμη την οργάνωση μιας φυλακής υψίστης ασφάλειας όπου και θα μεταφερθούν οι κατάδικοι για σοβαρά εγκλήματα, τοποθέτηση αλεξίσφαιρων τζαμιών στις σκοπιές των φυλακών, καθώς και την παρουσία ειδικών δυνάμεων των ΕΚΑΜ σε τακτικές έρευνας στα κελιά των βαρυποινιτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χολ ενόψει Final Four: «Νιώθουμε καλά, να παίξουμε το μπάσκετ μας»
- Από την ηρεμία μέχρι τη νοσταλγία, αυτές είναι οι τάσεις που θα καθορίσουν τις φετινές διακοπές
- «Πώς νίκησα το NATO ως Ρώσος στρατηγός – Δεν πρόλαβε να ρίξει τουφεκιά»
- ΑΕΚ: Με Βάργκα κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός αποστολής ο Στρακόσα (pic)
- Ποιος αποφασίζει στ’ αλήθεια; Η ψευδαίσθηση της επιλογής στον ψηφιακό κόσμο
- «Καραμπόλα» τριών αυτοκίνητων και δύο μοτοσικλετών στην Πατησίων – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

