Δεκάδες εργάτες ορυχείου παγιδεύτηκαν έπειτα από κατολίσθηση στο Θιβέτ
Τουλάχιστον 83 εργάτες ορυχείου παγιδεύτηκαν κάτω από τόνους χώμα μετά από μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε περιοχή ορυχείων στο Θιβέτ. Σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για τη διάσωσή τους.
Τουλάχιστον 83 εργάτες ορυχείου παγιδεύτηκαν κάτω από τόνους χώμα μετά από μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε περιοχή ορυχείων στο Θιβέτ.
Η κατολίσθηση σημειώθηκε στην κομητεία Μαϊζοκουνγκάρ στη Λάσα, περιφερειακή πρωτεύουσα του Θιβέτ, και παγίδευσε τους εργάτες μιας θυγατρικής του ομίλου ορυχείων China National Gold, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατολίσθηση προκλήθηκε από «φυσική καταστροφή», αλλά δεν υπήρξαν άμεσα περαιτέρω στοιχεία.
Σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για τη διάσωσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
