Επιδεινώνεται ο καιρός με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8- 10 μποφόρ και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι νότιοι άνεμοι θα φθάσουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ. Ο καιρός από το in.gr.
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8- 10 μποφόρ και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι νότιοι άνεμοι θα φθάσουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ.
Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου.
Επιπλέον, προβλέπονται για βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική και βόρεια χώρα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις βόρειες Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες από τα δυτικά και σταδιακά μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής σε όλες τις περιοχές.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων και χιονοπτώσεων.
Μετ’ εμποδίων οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Το Λιμενικό συνιστά στους επιβάτες προτού ταξιδέψουν να επικοινωνούν με την ακτοπλοϊκή εταιρεία προκειμένου να ενημερωθούν για το αν θα γίνει το δρομολόγιο που τους ενδιαφέρει.
Η προγραμματισμένη για τις 15.00 αναχώρηση από τον Πειραιά του πλοίου «Διαγόρας» για Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Ρόδο, Καστελλόριζο ακυρώθηκε και το δρομολόγιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις 7 το απόγευμα, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Δεν εκτελούνται εξάλλου δρομολόγια στη γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
- Το μήνυμα του Λόνι Γουόκερ από το Ντουμπάι: «Είμαι καλά, να επικοινωνείτε και να αγαπάτε τους δικούς σας»
- «Πληγωμένος» από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
- Τομ Χανκς: Το ελληνικό διαβατήριο του γιου του, έγινε παγίδα στην Κολομβία – «Ελευθερώστε με»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών – Επιβεβαιώνει η Κομισιόν επικείμενο έλεγχο για τις επιδοτήσεις
