Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Χρ.Μανούρας
Την παραίτηση του υπέβαλε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικός υποδιευθυντής Χρήστος Μανούρας, επικαλούμενος, σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, προσωπικούς λόγους και επιλογές.
Την παραίτηση του υπέβαλε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικός υποδιευθυντής Χρήστος Μανούρας, επικαλούμενος, σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, προσωπικούς λόγους και επιλογές.
Η παραίτηση του εκπροσώπου Τύπου έγινε αποδεκτή από τον αρχηγό του Σώματος, αντιστράτηγο Νίκο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ευχαρίστησε τον κ. Μανούρα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του, ενώ του μετέφερε και τις ευχαριστίες της πολιτικής ηγεσίας.
Ο κ. Μανούρας επιστρέφει στη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, όπου υπηρετούσε έως την επιλογή του ως εκπροσώπου Τύπου και ειδικότερα στο τμήμα Επικοινωνίας, ως προϊστάμενος του Εθνικού Γραφείου Πληροφοριών Ποδοσφαίρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

