Έλεγχος στις άδειες ταξί και επανέκδοση σε ηλεκτρονική μορφή
H διενέργεια ελέγχου στις ειδικές άδειες οδήγησης Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης -Ταξί αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ του γενικού γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου και του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων. Σε επόμενη φάση θα οριστεί και ο χρόνος επανέκδοσης των αδειών σε ηλεκτρονική μορφή.
H διενέργεια ελέγχου στις ειδικές άδειες οδήγησης Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης -Ταξί αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ του γενικού γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου και του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.
Σε επόμενη φάση θα οριστεί και ο χρόνος επανέκδοσης των αδειών σε ηλεκτρονική μορφή.
Όσον αφορά στα φαινόμενα βίας και της μη εφαρμογής του κανονισμού για την προτεραιότητα στις πιάτσες ταξί, το υπουργείο Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τα υπουργεία Δημοσίας Τάξης και Ναυτιλίας, προγραμματίζει τις επόμενες ημέρες σύσκεψη για την πάταξη της παραβατικότητας, την αστυνόμευση, την προστασία των επαγγελματιών αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών και του τουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή για τις συμβάσεις της ΔΥΠΑ με εταιρεία που ελέγχεται για μαύρο χρήμα
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ
- Super League: Φουντώνει η μάχη για τις θέσεις 5-8 – Δείτε τη βαθμολογία
- Άρης – Ατρόμητος 0-0: Δυο χαμένα πέναλτι οι «κίτρινοι» και 11η ισοπαλία στη Super League
- Όποιος γυρνάει στα παλιά είναι «παλιάνθρωπος» σωστά, Κέιτι Λενγκ;
- Τύρναβος: Πήγαν να αφαιρέσουν καλώδια και έπαθαν ηλεκτροπληξία – Ένας νεκρός και μία σύλληψη

