
Ρατσιστική επίθεση εις βάρος οικογένειας μεταναστών στις Μοίρες Ηρακλείου
Ρατσιστική επίθεση σε βάρος οικογένειας μεταναστών στις Μοίρες Ηρακλείου καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωσης Μεσαράς του ΚΚΕ. Σύμφωνα με την καταγγελία, στην επίθεση συμμετείχαν 15 - 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι. Οι δράστες επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς στο σπίτι, σπάζοντας τζάμια και προσπαθώντας να γκρεμίσουν την πόρτα της εισόδου, προκαλώντας πανικό στα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους. «Τέτοιες ενέργειες είναι προϊόντα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που καλλιεργεί η τρικομματική κυβέρνηση και που ως επί το πλείστον αναπαράγει η φασιστική Χρυσή Αυγή» επισημαίνει το ΚΚΕ.
Εγκληματική ρατσιστική επίθεση σε βάρος οικογένειας μεταναστών στις Μοίρες Ηρακλείου καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωσης Μεσαράς του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ομάδα 15-20 ατόμων -ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές- οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν με τούβλα και σιδηρολοστούς στο σπίτι που διαμένει ο μετανάστης, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού, μπήκαν στην αυλή και προσπάθησαν με γροθιές και κλωτσιές να γκρεμίσουν την πόρτα εισόδου, προκαλώντας το φόβο και τον πανικό σε όλα τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους, που ακόμα και σήμερα είναι ολοφάνερα τρομοκρατημένο.
Η κομματική Οργάνωση Μεσαράς του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «τέτοιες ενέργειες είναι προϊόντα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που καλλιεργεί η τρικομματική κυβέρνηση και που ως επί το πλείστον αναπαράγει η φασιστική Χρυσή Αυγή».
Το ΚΚΕ καλεί «τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της περιοχής, τα 5μελή και 15μελή των μαθητικών κοινοτήτων να καταγγείλουν το γεγονός και συνολικά την δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Να αντιπαλέψουν πιο αποφασιστικά το σύστημα που γεννά το φασισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανδρουλάκης: Επανεκκίνηση. Μαζί μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας, της προοπτικής και των πολλών ευκαιριών για τις νεότερες γενιές
- Διαμαρτυρία-έπος από τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ: «Να μην αγοράσει κανείς λουκάνικα και μπύρες»
- Η εποχή της αντι-φιλοδοξίας: Γιατί σταματήσαμε να ζούμε για να δουλεύουμε
- Ο Ρέιφ Φάινς θέλει να δει την Τίλντα Σουίντον στον ρόλο του Βόλντεμορτ
- Οχιά δάγκωσε 13χρονο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Fuel Pass: Απάτη με SMS – Πώς μπορούν να σας αδειάσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς

