Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να κινείται πάνω από τις 940 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις κυρίως στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις κυρίως στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
Στις 13:45 ο γενικός δείκτης σημείωνε άνοδο 0,52% στις 941,46 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 29,5 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε κέρδη 0,66% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 0,32%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών ήταν υψηλότερα κατά 2,80%.
Ανοδικά κινούνταν 60 μετοχές, 61 πτωτικά και 16 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ σε θετικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,38%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε άνοδο 0,87% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,55%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,49% και στην Ιταλία 1,13%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
