Σε εξέλιξη κοινή άσκηση Ελλάδας, Ισραήλ και ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο
Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη, η ετήσια κοινή άσκηση των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ «Noble Dina» στην περιοχή της Κρήτης και την ανατολική Μεσόγειο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη, η ετήσια κοινή άσκηση των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ «Noble Dina» στην περιοχή της Κρήτης και την ανατολική Μεσόγειο.
Σκοπός τη άσκησης, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου, είναι η αξιολόγηση του επιπέδου επιχειρησιακής συνεργασίας μεταξύ των Πολεμικών Ναυτικών των τριών χωρών σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης, άμεσης ανταπόκρισης σε έκτακτη ανάγκη, εκκένωσης περιοχών, καθώς και καταπολέμησης πυρκαγιών σε πλοία.
Η «Noble Dina» αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού με άλλες ναυτικές δυνάμεις που έχει ως στόχο την προαγωγή των σχέσεων συνεργασίας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης


