Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παντρεύεται ο αδελφός του Sarkozy;

Παντρεύεται ο αδελφός του Sarkozy;

Φωτό.: ABACAPRESS.COM Μοιάζει μόλις χθες που ο Olivier Sarkozy και η Mary-Kate Olsen μας εξέπληξαν ανακοινώνοντας ότι είναι ζευγάρι, αφού ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει πολλάκις σε γλύκες κατά τη διάρκεια αγώνων μπάσκετ των New York Knicks. Η έκπληξη έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι η Mary-Kate –σχεδιάστρια – είναι μόλις 26 χρονών ενώ ο […]

Φωτό.: ABACAPRESS.COM

Μοιάζει μόλις χθες που ο Olivier Sarkozy και η Mary-Kate Olsen μας εξέπληξαν ανακοινώνοντας ότι είναι ζευγάρι, αφού ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει πολλάκις σε γλύκες κατά τη διάρκεια αγώνων μπάσκετ των New York Knicks. Η έκπληξη έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι η Mary-Kate –σχεδιάστρια – είναι μόλις 26 χρονών ενώ ο Olivier 46, με μια έξαλλη πρώην σύζυγο και δυο παιδιά (σχεδόν στο ύψος της μικροκαμωμένης συντρόφου του!)
Στην πραγματικότητα έχουν περάσει 9 μήνες από τότε και το ζευγάρι –παρά τις αμφιβολίες όλων –παραμένει μαζί και φανερά αγαπημένο.
Μάλιστα, για ακόμη μια φορά εθεάθησαν σε σχετικό αγώνα –ξανά μέσα στα μέλια και τον έρωτα –αλλά με μια μικρή, έξτρα λεπτομέρεια.
Το αριστερό χέρι της νεαράς κοσμούσε ένα δακτυλίδι, χρυσό παρακαλώ. Να σημειωθεί ότι ο δαιμόνιος φωτογραφικός φακός των παπαράτσι είχαν εντοπίσει τον Olivier σε κοσμηματοπωλείο στο Παρίσι. Το επόμενο καρέ δείχνει την Mary-Kate με το δαχτυλίδι.
Σύμπτωση ή γεγονός; Θα δείξει.

gamos.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024