Στη Βενεζουέλα θα μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας για την κηδεία του Τσάβες
Στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες, την Παρασκευή, θα παραστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε τον αποθανόντα πρόεδρο της Βενεζουέλας «μεγάλο ηγέτη» και «σπουδαίο επαναστάτη».
Δεν θα λείψει από την κηδεία του Ούγκο Τσάβες, την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε τον αποθανόντα πρόεδρο της Βενεζουέλας «μεγάλο ηγέτη»και«σπουδαίο επαναστάτη».
Σε δήλωσή του για τον θάνατο του ηγέτη της Βενεζουέλας, ο Αλ.Τσίπρας αναφέρει πως«σε καιρούς δύσκολους έστρεψε τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας σε μία ολόκληρη ήπειρο, που αυτή τη φορά δεν ήταν πειραματόζωο βάρβαρων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αλλά δημιουργικό εργαστήριο δημοκρατικής διακυβέρνησης και εθνικής ανεξαρτησίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν
- Σοκαριστικό τροχαίο έξω από την Αμφίκλεια – Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ
- Παρά τους δασμούς του Τραμπ, η οικονομία της ΕΕ αναπτύσσεται περισσότερο από το αναμενόμενο το 2025



