Εγκρίθηκε η καταβολή της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ
Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή, το Euro Working Group και ενέκρινε την καταβολή της δόσης του Φεβρουαρίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, προς την Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή, το Euro Working Group και ενέκρινε την καταβολή της δόσης του Φεβρουαρίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, προς την Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Η δόση αναμένεται να κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδας τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά από την τυπική πλέον έγκριση από το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.
Σειρά έχει τώρα η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, τα οποία έρχονται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακ.
Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τον έλεγχο για την τήρηση των προαπαιτούμενων ενεργειών για την (εγκεκριμένη σε πολιτικό επίπεδο) δόση του Μαρτίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ επίσης, και κυρίως για τη δόση του β’ τριμήνου του 2013, ύψους 6 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
- Πώς μπορεί να εξακριβωθεί εάν ένας πίνακας είναι αληθινός – Η αλλαγή στο νόμο για τα πλαστά έργα τέχνης
- Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 1-0: Στο +7 οι Καταλανοί με Αραούχο
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)

