Εγκρίθηκε η καταβολή της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ
Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή, το Euro Working Group και ενέκρινε την καταβολή της δόσης του Φεβρουαρίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, προς την Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή, το Euro Working Group και ενέκρινε την καταβολή της δόσης του Φεβρουαρίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, προς την Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Η δόση αναμένεται να κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδας τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά από την τυπική πλέον έγκριση από το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.
Σειρά έχει τώρα η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, τα οποία έρχονται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακ.
Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τον έλεγχο για την τήρηση των προαπαιτούμενων ενεργειών για την (εγκεκριμένη σε πολιτικό επίπεδο) δόση του Μαρτίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ επίσης, και κυρίως για τη δόση του β’ τριμήνου του 2013, ύψους 6 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
- Ισπανία: Αποχωρούν τα αμερικανικά αεροσκάφη – «Οι βάσεις δεν χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στο Ιράν» λέει η Κυβέρνηση
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία


