Βίασαν και δολοφόνησαν τρία κοριτσάκια 6-11 χρονών στην Ινδία
Τρεις αδελφούλες ηλικίας από 6, 9 και 11 ετών βρέθηκαν νεκρές την περασμένη εβδομάδα σε πηγάδι χωριού της δυτικής Ινδίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με την οποία τα κοριτσάκια έπεσαν θύματα βιασμού πριν δολοφονηθούν. Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βιασμών που έχουν πυροδοτήσει μαζικές διαδηλώσεις στη χώρα.
Τρεις αδελφούλες ηλικίας από 6, 9 και 11 ετών βρέθηκαν νεκρές την περασμένη εβδομάδα σε πηγάδι χωριού της δυτικής Ινδίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με την οποία τα κοριτσάκια έπεσαν θύματα βιασμού πριν δολοφονηθούν.
Οι τρεις αδελφούλες και οι σχολικές τους τσάντες εντοπίστηκαν στο πηγάδι δύο ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής τους στις 14 Φεβρουαρίου στο χωριό Μπαντάρα του κρατιδίου Μαχαράστρα.
Τέσσερα άτομα έχουν προφυλακιστεί στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση αυτή.
Σύμφωνα με μέλη της οικογένειάς τους, τα κοριτσάκια είχαν βγει από το σπίτι για να αναζητήσουν τη μητέρα τους.
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βιασμών που έχουν πυροδοτήσει μαζικές διαδηλώσεις στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
