Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαθμολογική ανάσα για τον Πλατανιά με 3-1 επί του ΟΦΗ

Βαθμολογική ανάσα για τον Πλατανιά με 3-1 επί του ΟΦΗ

Με τη «μάχη της Κρήτης» μεταξύ του ΟΦΗ και του Πλατανιά (19:30) ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ από την πλευρά του ο Πλατανιάς καίγεται για τους τρεις βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρακολουθείστε την εξέλιξη του σκορ από το sports.in.gr...

Ο Πλατανιάς πήρε το ντέρμπι της Κρήτης, φεύγοντας νικητής από το Ηράκλειο με 3-1 επί του ΟΦΗ και κατακτώντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΟΦΗ λόγω αποβολής του Μπούρμπου στο 63′.

Η ομάδα των Χανίων ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις για να φτάσει στη νίκη με γκολ των Μονιάκη (αυτογκόλ), Γιάννου, Μαραγκουδάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο Πλατανιάς είχε την ευστοχία και με δύο τέρματα στο πρώτο εικοσάλεπτο έθεσε γερές βάσεις για την τελική επικράτηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και μείωσε το σκορ με τον Σαρ, όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπούρμπου στο 63′.

Κάτι που εκματελλεύτηκε ο Πλατανιάς που με αντεπίθεση πέτυχε και τρίτο γκολ και πήρε μεγάλη «βαθμολογική» ανάσα.

Το φιλμ του αγώνα

2′ ΑΥΤΟΓΚΟΛ 0-1: Σέντρα του Κάλαϊτζιτς από αριστερά, ο Μονιάκης προσπάθησε να διώξει και με αριστερό βολ πλανέ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τρομερό… αυτογκόλ!

22′ ΓΚΟΛ 0-2: Σέντρα του Ναζλίδη από αριστερά, ο Γιάννου πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Αγριμάκη για το 2-0.

49′ ΓΚΟΛ 1-2: Εκτέλεση φάουλ από τον Βερόν εκτέλεσε φάουλ, ο Σόουζα πήρε την κεφαλιά και ο Σαρ με κοντρόλ και ωραίο σουτ μείωσε για τον ΟΦΗ

83′ ΓΚΟΛ 1-3: Ο Μαραγκουδάκης βγαίνει στην αντεπίθεση και μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Αγριμάκη, σκοράρει

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/Ακρίβος (Αθηνών), Κοντίζας (Πειραιά)

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (84′ Κανούλας), Ιωαννίδης (26′ Ζορμπάς, 88′ Ζαχαράκης), Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κάστελς, Κάλαϊτζιτς, Γιάννου (67′ Μαραγκουδάκης), Δέντσας (54′ Στόλερ), Αναστασάκος, Ναζλίδης, Αγκιλέρα (90′ Μιρτσέτα).

Κίτρινες κάρτες: Μπούρμπος (34′ ΟΦΗ), Παπάζογλου (58′, ΟΦΗ), Σαρ (82′ ΟΦΗ)-Καστέλς (12′ Πλατανιάς), Ποτουρίδης (45′, Πλατανιάς), Γκονζάλες (74′, Πλατανιάς)

Κόκκινη κάρτα: Μπούρμπος (63′, ΟΦΗ)

Σκόρερ: Σαρ (49′, ΟΦΗ)-Μονιάκης (2′ αυτ. Πλατανιάς), Γιάννου (22′, Πλατανιάς), Μαραγκουδάκης (82′ Πλατανιάς)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024