ΟΠΕ : Θα συμμετάσχει σε δύο διεθνείς εκθέσεις
Σε δύο διεθνείς εκθέσεις προετοιμάζεται να συμμετάσχει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου το προσεχές διάστημα.
Η πρώτη συμμετοχή αφορά στη Διεθνή Έκθεση design, επίπλου και οικιακού εξοπλισμού SALONE DEL MOBILE & EUROLOCE 2013, που διοργανώνεται από 9 έως 14 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο Milan Fairgrounds. Η εν λόγω έκθεση, δίνει το στίγμα του «αύριο» στη βιομηχανία του design και του οικιακού εξοπλισμού.
Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται από το 1961, η οποία ξεκίνησε με εθνική εμβέλεια αλλά πολύ σύντομα -μετά την πρώτη πενταετία της- έχει καταστεί το παγκόσμια στίγμα αναφοράς για το design του οικιακού εξοπλισμού.
Η δεύτερη συμμετοχή αφορά στην 9η Διεθνή Έκθεση Αρωμάτων & Καλλυντικών BEAUTY EURASIA 2013 που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη από 13-15 Ιουνίου 2013, στον εκθεσιακό χώρο Tuyap Exhibition Center.
Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί το επιχειρηματικό κέντρο για τις αναπτυσσόμενες αγορές του Ιράν, Ιράκ, της Κεντρικής Ασίας καθώς και των Βαλκανίων. Με πληθυσμό περίπου 15 εκατομμυρίων, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και ως εκ τούτου μια μεγάλη αγορά για τα καλλυντικά και τις βιομηχανίες ομορφιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Τα δεδομένα στη Super League: «Μαίνεται» η μάχη για τα play out και την παραμονή
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»