Ο στόχος για ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα επιτεύχθηκε, τονίζει το ΔΗΚΟ
Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του α' γύρου των προεδρικών εκλογών της Κύπρου εξέφρασε το ΔΗΚΟ, που υποστήριξε την υποψηφιότητα Αναστασιάδη. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδώτου, ο στόχος του κόμματος για σχηματισμό ευρύτερου πλειοψηφικού ρεύματος επιτεύχθηκε και το προβάδισμα του Ν.Αναστασιάδη είναι νίκη «ελπίδας και αλλαγής».
Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών της Κύπρου εξέφρασε το ΔΗΚΟ, που υποστήριξε την υποψηφιότητα Αναστασιάδη.
Όπως τόνισε το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ κ. Θεοδώτου, ο στόχος του κόμματος για σχηματισμό ευρύτερου πλειοψηφικού ρεύματος επιτεύχθηκε.
Όπως είπε, το προβάδισμα του Ν.Αναστασιάδη είναι νίκη «ελπίδας και αλλαγής» και ο ηγέτης του ΔΗΣΥ έχει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου τμήματος του κυπριακού λαού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)

