Είναι αυτό το χειριστήριο του νέου Playstation 4;
Λίγες μόλις ημέρες πριν την εκδήλωση που διοργανώνει η Sony Computer Entertainment «για το μέλλον του Playstation», μια φωτογραφία με ένα χειριστήριο κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Εικάζεται πως πρόκειται για το νέο χειριστήριο του διαδόχου του Playstation 3 και υποθέτει κανείς ότι ενσωματώνει οθόνη αφής, μικρόφωνο, το Move και τα αναλογικά stick του παλιού DualShock.
Λίγες μόλις ημέρες πριν την εκδήλωση που διοργανώνει η Sony Computer Entertainment «για το μέλλον του Playstation» στις 20 Φεβρουαρίου, μια φωτογραφία με ένα διαφορετικό χειριστήριο Playstation κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Δημοσιεύεται στο Destructoid.com και εικάζεται πως πρόκειται για το νέο χειριστήριο του φημολογούμενο Playstation 4. Υποθέτει κανείς ότι, ενσωματώνει οθόνη αφής (στην μέση), μικρόφωνο (από κάτω), το Move (μπροστά, μπλε) και τα αναλογικά stick και κουμπιά του παλιού DualShock.
Νωρίτερα, εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών για την κονσόλα της Sony αποκάλυπτε σε δικτυακό τόπο αφιερωμένο στα βιντεοπαιχνίδια πως η Sony ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του χειριστηρίου DualShock με το οποίο συνδέεται το Playstation επί 16 χρόνια. Την θέση του χειριστηρίου που δονείται με κάθε ενέργεια στο παιχνίδι θα πάρει ένα χειριστήριο με οθόνη αφής, λέγεται (Το τέλος για τα χειριστήρια DualShock θα σημάνει το PS4, λένε οι φήμες).
Μια άλλη, κωμική ερμηνεία για το υποτιθέμενο πρότυπο του νέου χειριστηρίου που κυκλοφόρησε στο Reddit μπορείτε να δείτε επίσης στο Destructoid.com. Προφανώς, έμπνευση αποτέλεσαν οι φήμες που φέρουν την Sony να αποκλείει την χρήση «μεταχειρισμένων παιχνιδιών» στο Playstation 4 (Το PS4 δεν θα παίζει «μεταχειρισμένα» παιχνίδια;)
In.gr Τεχνολογία
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
