Επί πέντε ώρες εξέταζε μάρτυρα στην Προανακριτική η Ζώη Κωνσταντοπούλου
Σχεδόν πέντε ώρες διήρκεσε η εξέταση του πρώην νομικού συμβούλου του υπουργού Οικονομικών Αναστάσιου Μπάνου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, την Πέμπτη. Όταν η εξέταση του μάρτυρα συμπλήρωσε τις πρώτες δύο ώρες, τα μέλη της Επιτροπής αποχώρησαν από την αίθουσα και η βουλευτής έμεινε μόνη της να απευθύνει ερωτήσεις. «Αφήσαμε την κυρία Κωνσταντοπούλου να κάνει όσες ερωτήσεις ήθελε στον κ. Μπάνο. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Τέσσερις ώρες και 47 λεπτά» είπε στον Βήμα 99,5 ο Αδ.Γεωργιάδης.
Σχεδόν πέντε ώρες διήρκεσε η εξέταση του πρώην νομικού συμβούλου του υπουργού Οικονομικών Αναστάσιου Μπάνου από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, την Πέμπτη.
Όταν η εξέταση του μάρτυρα συμπλήρωσε δύο ώρες, τα μέλη της Επιτροπής αποχώρησαν από την αίθουσα και η βουλευτής έμεινε μόνη της να απευθύνει ερωτήσεις.
Στο μεγαλύτερο διάστημα της συνεδρίασης, μέσα στην αίθουσα βρίσκονταν ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, ηΖωή Κωνσταντοπούλου, ο μάρτυρας και οι πρακτικογράφοι.
«Χθες, αφήσαμε την κυρία Κωνσταντοπούλου να κάνει όσες ερωτήσεις ήθελε στον κ. Μπάνο. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Τέσσερις ώρες και 47 λεπτά. Με το χρονόμετρο. Για να πω την αλήθεια, είναι πολύ εργατική. Ξέρει πολύ καλά το φάκελο, είναι διαβασμένη, δεν μπορώ να πω κάτι σ’ αυτό και θέλω να είμαι δίκαιος. Απλώς χάνει το μέτρο και δεν μπορεί να αυτοσυγκρατηθεί» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η ρεβάνς με την Μπέτις, η διασταύρωση στους «8» και οι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Agrotica: Οι αγρότες κέρασαν πορτοκάλια τους αστυνομικούς που τους έφραξαν το δρόμο
- Βαθμολογία UEFA: Επέλαση της Ελλάδας, πλησιάζει την 10η Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Νίκη-«ανάσα» στην επιστροφή του Λεσόρ
