Πυρκαγιά σε γηροκομείο στον Κορυδαλλό, απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα
Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε ιδιωτικό γηροκομείο στην οδό Βύρωνος 12 στον Κορυδαλλό. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε άμεσα τρεις ηλικιωμένους και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης άλλους δύο. Όλοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με αναπνευστικά προβλήματα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα.
Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε ιδιωτικό γηροκομείο στην οδό Βύρωνος 12 στον Κορυδαλλό.
{{{ map }}}Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε άμεσα τρεις ηλικιωμένους και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης άλλους δύο.
Όλοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς να φέρουν εγκαύματα ή άλλου είδους τραύματα.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα. Ζημιές από τις φλόγες υπέστη ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος του κτιρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών
