Σχέδιο νόμου κατά της ρατσιστικής βίας φέρνει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ
Tην κατάθεση σχεδίου νόμου από το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας τις πρωτοβουλίες του Κινήματος για το θέμα. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι καμία μορφή οικονομικής κρίσης δεν δικαιολογεί τη βία και το φασισμό, ενώ κάλεσε τα κόμματα της Βουλής να μην συνυπάρχουν σε τίποτα με τη Χρυσή Αυγή.
Tην κατάθεση σχεδίου νόμου από το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας τις πρωτοβουλίες του Κινήματος για το θέμα.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι καμία μορφή οικονομικής κρίσης δεν δικαιολογεί τη βία και το φασισμό, ενώ κάλεσε τα κόμματα της Βουλής να μην συνυπάρχουν σε τίποτα με τη Χρυσή Αυγή.
Όπως είπε, στο σχέδιο νόμου προβλέπεται αυξημένη ποινική ευθύνη σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων από βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την Ελένη Ζαρούλια, εκτίμησε ότι το Συμβούλιο απηύθυνε ένα «παιδαγωγικού» χαρακτήρα μήνυμα προς τη Βουλή των Ελλήνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αλ-Σάραα κατέλαβε το μεγαλύτερο πετρελαϊκό κοίτασμα των Κούρδων
- Λουτσέσκου: «Αγαπώ τη νοοτροπία του Ζαφείρη», φανταστικός ο Χατσίδης»
- Έρχονται επιδόματα των 300 και 750 ευρώ – Δικαιούχοι και κριτήρια
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Γιόβιτς ανοίγει το σκορ για την «Ένωση» (vid)
- Αγρότες: Στην τελική ευθεία το ραντεβού με τον πρωθυπουργό – Οι κόκκινες γραμμές και ο «πάγος» του Μαξίμου
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

