Bentley EXP 9 F: “Πράσινο φως” για την παραγωγή του υπερπολυτελούς SUV
Δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει για την παραγωγή του πρώτου SUV της φίρμας είναι η σχετική επίσημη ανακοίνωση από τον όμιλο VW όπου και ανήκει η βρετανική φίρμα.
Μετά από πρόσφατη αντίστοιχη, τοποθέτηση του επικεφαλής της Bentley, Wolfgang Durheimer, νέο δημοσίευμα στο γερμανικό Τύπο, δείχνει να επιβεβαιώνει ότι το υπερπολυτελές SUV πήρε -τελικά- το “ΟΚ” από το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου, προκειμένου να οδηγηθεί στην παραγωγή.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι όποιες ενστάσεις υπήρχαν στις τάξεις του γερμανικού ομίλου σε σχέση με τη βιωσιμότητά του σε συνάρτηση, πάντα, με το κόστος εξέλιξης του βρετανικού SUV φαίνεται να κάμφθηκαν οριστικά.
Κάπως έτσι, το υπερπολυτελές crossover, που έχει κωδικοποιηθεί ως Falcon, θα περάσει στην παραγωγή και αναμένεται να διατεθεί σε τιμές που θα κυμανθούν περίπου στα 200.000 ευρώ, με τα στελέχη του γερμανικού ομίλου να έχουν, πλέον, πειστεί, ότι θα βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση.
Σε ό,τι αφορά το ρυθμό παραγωγής του, αναμένεται να οριστεί στις 5.000 μονάδες ετησίως ενώ, ίσως ένα μέρος της διαδικασίας παραγωγής να φιλοξενηθεί στη Σλοβακία.
auto.in.gr
- Μεγάλη Εικόνα: Τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας στο «μικροσκόπιο»
- Ο ΟΦΗ άλλαξε το σήμα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (pic)
- «Ούτε ξέραμε αν ήταν ΑμεΑ» – Τι απαντά η πλευρά του 25χρονου για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον ηλικιωμένο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
- Κωδικός «Όλα στο… σκοτάδι» από Μαξίμου: Μπλόκο σε προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ – Το ίδιο σχεδιάζει και για εξεταστική υποκλοπών
- Ο Φαν Ντάικ πήρε θέση για τα ταξίδια παικτών της Λίβερπουλ


