Η Caterham είναι η προτελευταία ομάδα που παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2013. Τώρα μένει η Williams της οποίας τα αποκαλυπτήρια θα δούμε στη Βαρκελώνη και τη δεύτερη περίοδο των δοκιμών.

H αποκάλυψη της CT03 σήμανε και την εκκίνηση των χειμερινών δοκιμών στη Jerez για το 2013. Οι Giedo van der Garde και Charles Pic τράβηξαν το κάλυμμα αποκαλύπτοντας το νέο δημιούργημα της ομάδας με το οποίο ελπίζουν να κάνουν κάτι παραπάνω από τη δέκατη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

«Αυτό είναι το πρώτο μονοθέσιο που κατασκευάσαμε από τότε που ανέλαβα την ομάδα», δήλωσε ο επικεφαλής της, Cyril Abiteboul.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από τη διαχείριση των πόρων διότι παράλληλα θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και για το μονοθέσιο του 2014», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας:

«Οι Charles Pic και Giedo van der Garde είναι δύο νέοι οδηγοί, αλλά παράλληλα έχουν και ένα ποσοστό εμπειρίας. Έχουν θέληση και είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα χρονιά. Η CT03 είναι το πρώτο μονοθέσιο που κατασκευάστηκε στο Leafield».

«Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι το ταχύτερο στο grid αλλά θα προσπαθήσουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή χρονιά».

auto.in.gr