Νεκρός για λίγες ώρες στο Διαδίκτυο ο Μίκι Ρουρκ
Θύμα μίας φάρσας που έχει πλήξει δεκάδες διάσημους σταρ έπεσε ο Μίκι Ρουρκ. «Φωτιά» πήρε το Διαδίκτυο από τις φήμες που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να χάνει τη ζωή του σε ατύχημα με σνόουμπορντ στην Ελβετία.
Θύμα μίας φάρσας που έχει πλήξει δεκάδες διάσημους σταρ έπεσε ο Μίκι Ρουρκ. «Φωτιά» πήρε το Διαδίκτυο από τις φήμες που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να χάνει τη ζωή του σε ατύχημα με σνόουμπορντ στην Ελβετία.
Ο ατζέντης του, Ντέιβιντ Άνγκερ, δήλωσε στη New York Post ότι στην πραγματικότητα, ο 60χρονος σταρ χαίρει άκρας υγείας.
«Ο Μίκι είναι πολύ συγκινημένος από το ενδιαφέρον και είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του στο Μπέβερλι Χιλς» ανέφερε ο Άνγκερ στην εφημερίδα.
«Με παίρνουν από όλο τον κόσμο για να μου δώσουν συλλυπητήρια. Αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Μίκι είναι πολύ ζωντανός» είπε.
Η ιστοσελίδα Global Associated News εξειδικεύεται στους θανάτους διασημοτήτων, συνήθως μέσα από φριχτά ατυχήματα.
Έχει «πεθάνει» έτσι τους Έντι Μέρφι και Ντένζελ Ουάσινγκτον σε ατυχήματα στις Ελβετικές Άλπεις, έχει ρίξει από τον γκρεμό της Νέας Ζηλανδίας τους Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Τόνι Ντάντσα και σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Άσερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οριστικό: Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός λόγω κακοκαιρίας
- Μπανγκόκ: Τουλάχιστον 8 νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου
- Live streaming: Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο Κορδελιό
- Tα δάκρυα συγκίνησης του Τζον Τραβόλτα από τις Κάννες



