Alpha Bank – Τράπεζας Πειραιώς : Έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων έως 2 δισ. ευρώ
Αναβλήθηκαν προχθές Σάββατο λόγω ελλείψεως απαρτίας οι Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς για την έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων έως 2 δισ. ευρώ για κάθε τράπεζα στα πλαίσια της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης.
Έτσι, οι αποφάσεις εξουσιοδοτήσεως των δυο Διοικητικών Συμβουλίων για την έκδοση μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων θα ληφθούν σε δεύτερες επαναληπτικές συνεδριάσεις. Αύριο Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Τραπέζης Πειραιώς ενώ την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση της Alpha Bank.
Σημειώνεται ότι η Alpha Bank, με βάση τα αποτελέσματα 9μήνου έχει κεφαλαιακές ανάγκες ύψους 4,6 δισ. ευρώ, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς έχει κεφαλαιακές ανάγκες 7,3 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-1: Στην κορυφή η «Βασίλισσα» και περιμένει…
- Γιατί η Κίνα μειώνει το χαρτοφυλάκιο των αμερικανικών ομολόγων
- Χιμένεθ: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα μετά από τον ΠΑΟΚ»
- Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
- Η απίθανη ιστορία πίσω από τα lai see της Κίνας – Τα best seller για το 2026τ
- Μπορεί η Γερμανία να επανακάμψει με την άνοδο των αμυντικών δαπανών;


