Με ένα μαγικό θέαμα από φως και νερό άρχισε το Καρναβάλι της Βενετίας
Με ένα παραμυθένιο υδάτινο υπερθέαμα λουσμένο στο φως και το χρώμα, μουσικές νότες, εκπληκτικά κοστούμια και γόνδολες με φλεγόμενες δάδες στα κανάλια, «άνοιξε» φέτος το διάσημο Καρναβάλι της Βενετίας. Στο επίκεντρο φέτος το χρώμα, καθώς όπως λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ντάβιντε Ραμπέλο έπειτα από μία γκρίζα χρονιά ήθελε να επαναφέρει το φως στις ζωές των ανθρώπων... Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ.
Με ένα παραμυθένιο υδάτινο υπερθέαμα λουσμένο στο φως και το χρώμα, μουσικές νότες, εκπληκτικά κοστούμια και γόνδολες με φλεγόμενες δάδες στα κανάλια, «άνοιξε» φέτος το διάσημο Καρναβάλι της Βενετίας.
Στο επίκεντρο φέτος το χρώμα, καθώς όπως λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ντάβιντε Ραμπέλο έπειτα από μία γκρίζα χρονιά ήθελε να επαναφέρει το φως στις ζωές των ανθρώπων.
«Ζήσαμε έναν ασπρόμαυρο χρόνο, ένα γκρίζο χρόνο. Είναι τόσο όμορφο να βλέπουμε χρώματα να ξεχύνονται σε αυτό το Καρναβάλι, τα χρώματα είναι μία παγκόσμια επιθυμία. Φωτίζουν τη ζωή» ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
