Έρχεται το νέο, δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, SON. Πρόκειται για μία σειρά γεμάτη μυστήριο και δυνατή πλοκή. 28/1 22.15 ΑΝΤ1.
Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από αναδρομές στο παρελθόν και γεγονότα που συνέβησαν ακόμα και 30 χρόνια πριν. Τα επεισόδια συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ, μέχρι την τελική αποκάλυψη της συγκλονιστικής αλήθειας.

Στη σειρά διακυβεύονται περίπλοκα και σύνθετα ζητήματα, όπως:
ποιον πραγματικά μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται;
Δικαιούνται οι άνθρωποι να κάνουν «κακές πράξεις» για καλό σκοπό;


Η σειρά συνδέει αρμονικά την πλοκή ενός θρίλερ στη μορφή μιας φιλόδοξης ιστορίας. Α
παρτίζεται από ενδιαφέροντες χαρακτήρες με αντικρουόμενα συμφέροντα. Πρόκειται για τα αιώνια συναισθήματα αγάπης και ενοχής, όπως και τη δύναμη που έχει το παρελθόν όχι απλά να επηρεάζει, αλλά να στοιχειώνει το μέλλον.

Ο Σελίμ και η Αηλήν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή αλλάζει δραματικά όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει ο Σελίμ -γιατρός στο επάγγελμα- με προορισμό ένα συνέδριο στο εξωτερικό, συντρίβεται και όλοι οι επιβάτες σκοτώνονται.
Στη λίστα όμως των επιβατών της μοιραίας πτήσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σελίμ. Η Αηλήν αναζητάει τον άντρα με την ελπίδα πως είναι ζωντανός.
Μια σκληρή πραγματικότητα την περιμένει, όταν στην αναζήτησή της στρέφεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου….

Ψυχολογικό θρίλερ τούρκικης παραγωγής 2011
Σκηνοθεσία: Uluc Bayraktar Σενάριο: Berkun Oya
Πρωταγωνιστούν: Yigit Ozsener, Nehir Erdogan, Erkan Can, Berrak Tuzunatac, Engin Altan Duzyatan