Νέα χρώματα για την ομάδα του Ken Block
Την ομάδα του, Hoonigan Racing Division, παρουσίασε ο Ken Block. Ο Αμερικανός παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις και χρώματά της για το 2013.
Επίσημη παρουσίαση για την Hoonigan Racing Division την ομάδα του Ken Block.
Ο Αμερικανός (αφού η Ford δεν τον υποστηρίζει επίσημα) πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ορίζει πια εκείνος το πρόγραμμά του και την εμφάνιση του αυτοκινήτου και της ομάδας του.
Στην εμφάνιση του Fiesta HFHV (προδιαγραφών Rally Cross) κυριαρχεί το μπλε ελεκτρίκ χρώμα. Μαζί του συνεχίζουν η Monster Energy και τα παπούτσια DC (δική του εταιρεία).
«Είμαι ενθουσιασμένος με την εμφάνιση αυτοκινήτου και ομάδας», δήλωσε ο 45χρονος οδηγός και πρόσθεσε: «Με την αλλαγή του ονόματος σε Division Racing Hoonigan, θέλαμε να στρέψουμε τα βλεματα σε μια ελαφρώς διαφορετική κατεύθυνση».
«Το χρώμα είναι εμπνευσμένο από την αγάπη μου στις δεκαετίες των ’80s και ’90s με τα γραφικά των skateboarders και των παλιών hip hop στα σχολεία».
Ο K. Block θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross αυτή τη χρονιά. Πέρυσι, τερμάτισε πέμπτος στην κατάταξη, με καλύτερη εμφάνιση τη δεύτερη θέση στα X Games.
Εκτός από το Rallycross θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα ράλλυ της Βόρειας Αμερικής ενώ υπόσχεται μια «πολύ διαφορετική προσέγγιση» στο κλασσικό πια… έργο Gymkhana του 2013.
auto.in.gr
- Πετάς με το Betsson Charter στη Ρουμανία παρέα με τον ΑΡΗ Betsson
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Φρεγάτα «Κίμων»: Το παρθενικό ταξίδι της πρώτης φρεγάτας FDI (Belharra) του ελληνικού ΠΝ – Δείτε βίντεο
- «Έτοιμη να αποχωρήσει από τη Euroleague για το NBA Europe η Ρεάλ Μαδρίτης!»
- Εμίλια Κλαρκ, μέρος δεύτερο: Από το Game of Thrones στη Μόσχα της CIA – Ο νευρικός κλονισμός, τα εγκεφαλικά, o ακτιβισμός
- Εναρκτήρια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τη Διακοσιοστή Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου
