Σε... θρίαμβο του ΟΦΗ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τα βραβεία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Πολυτιμότερος παίκτης με ποσοστό 70.86% αναδείχθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και καλύτερο γκολ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου!
Σε… θρίαμβο του ΟΦΗ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τα βραβεία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Πολυτιμότερος παίκτης με ποσοστό 70.86% αναδείχθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης (ακολούθησαν ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρας Τρίπολης με 19.80% και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Πανθρακικού με 9.34%).
Παράλληλα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος εξασφάλισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ με το συντριπτικό 85.26% (8.49% για τον Χοσέ Τοτσέ του Παναθηναϊκού και 6.25% για τον Τζαμέλ Αμπντούν του Ολυμπιακού).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.