Το Μάρτιο το πόρισμα της ομάδας εργασίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Παράταση μέχρι τις 8 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμά της πήρε η Ομάδα Εργασίας που μελετά το αρχειακό υλικό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Παράταση μέχρι τις 8 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμά της πήρε η Ομάδα Εργασίας που μελετά το αρχειακό υλικό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.
«Το έργο της Ομάδας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, κρίθηκε ότι θα πρέπει να παραδοθεί έως τις 8 Μαρτίου 2013 αντί της αρχικώς ταχθείσας προθεσμίας, στις 31 Δεκεμβρίου 2012, λόγω της φύσης του αντικειμένου, αλλά και της διαπίστωσης ότι πρόκειται για έναν μεγάλο όγκο αρχειακού υλικού, το οποίο θα πρέπει να συγκεντρωθεί, καταγραφεί και ερευνηθεί, με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος ως προς την αξιολόγησή του», αναφέρει σε έγγραφό του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη, Μαρίας Γιαννακάκη, Γιώργου Κυρίτση, Βασίλη Οικονόμου, Νίκου Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού, με την οποία ζητούσαν να μάθουν πού οφείλεται η καθυστέρηση για την παράδοση πορίσματος από την Ομάδα Εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Το να γίνω προπονητής του Ολυμπιακού ήταν όνειρο ζωής» (vid)
- Καιρός: Ποδαρικό με τσουχτερό κρύο θα κάνει το 2026 – Προβλέψεις και για χιονοκαταιγίδες, τι θα γίνει στην Αττική
- Έτοιμη η προμελέτη για τη σύνδεση πηγών στην Καλαμάτα
- Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Παντρεύτηκε πριν γίνει μητέρα
- Δεμένο εδώ και 2 μήνες στο λιμάνι του Ηρακλείου φορτηγό πλοίο – Κραυγή απόγνωσης από τους 8 ναυτικούς
- Κύπρος: Βοηθούσε γυναίκα να παρκάρει και βρέθηκε διασωληνωμένος – Εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα
