Το Μάρτιο το πόρισμα της ομάδας εργασίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Παράταση μέχρι τις 8 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμά της πήρε η Ομάδα Εργασίας που μελετά το αρχειακό υλικό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Παράταση μέχρι τις 8 Μαρτίου προκειμένου να παραδώσει το πόρισμά της πήρε η Ομάδα Εργασίας που μελετά το αρχειακό υλικό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.
«Το έργο της Ομάδας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, κρίθηκε ότι θα πρέπει να παραδοθεί έως τις 8 Μαρτίου 2013 αντί της αρχικώς ταχθείσας προθεσμίας, στις 31 Δεκεμβρίου 2012, λόγω της φύσης του αντικειμένου, αλλά και της διαπίστωσης ότι πρόκειται για έναν μεγάλο όγκο αρχειακού υλικού, το οποίο θα πρέπει να συγκεντρωθεί, καταγραφεί και ερευνηθεί, με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος ως προς την αξιολόγησή του», αναφέρει σε έγγραφό του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη, Μαρίας Γιαννακάκη, Γιώργου Κυρίτση, Βασίλη Οικονόμου, Νίκου Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού, με την οποία ζητούσαν να μάθουν πού οφείλεται η καθυστέρηση για την παράδοση πορίσματος από την Ομάδα Εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού