Πάνω από 4,7 εκατ. ευρώ κέρδισε ένας υπερτυχερός στο Λόττο
Το ποσό των 4.715.128 ευρώ κερδίζει ο ένας και μοναδικός υπερτυχερός που κλήρωσε την Τετάρτη το Λόττο. Οι τυχεροί αριθμοί είναι 7, 29, 35, 36, 46, 48 και 6. Η εξάδα κληρώθηκε ύστερα από δεκάδες συνεχόμενα τζακ ποτ.
Ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 4.715.128,94 ευρώ βρέθηκε κατά τη διαλογή της 1360ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ στην πρώτη κατηγορία (6άρια). Επίσης στη δεύτερη κατηγορία (5+1) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 50.000,00 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί είναι 7, 29, 35, 36, 46, 48 και 6. Το τυχερό δελτίο στην πρώτη κατηγορία έχει συμπληρωθεί στην Καλαμάτα, ενώ εκείνο στη δεύτερη έχει συμπληρωθεί στην Ξάνθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Άστον Βίλα – Άρσεναλ
- ΗΠΑ: Τραγωδία στο Τενεσί – Παππούς και 3 μηνών εγγονή κατασπαράχθηκαν από τα σκυλιά της οικογένειας
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
- Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο, λέει η Ουκρανία
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
