Ποια είναι τα 500 επαγγέλματα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ
Πεντακόσια επαγγέλματα στις 13 περιφέρειες της χώρας μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το «Πρόγραμμα για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς, μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου - υπηρεσιών - ΕΣΠΑ 2007 - 2013». Το πρόγραμμα, ύψους 456 εκατ. ευρώ, ανοίγει για προτάσεις στις 25 Φεβρουαρίου και σε αυτό εκτιμάται ότι θα ενταχθούν περίπου 10.000 επιχειρήσεις.
Πεντακόσια επαγγέλματα στις 13 περιφέρειες της χώρας μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το «Πρόγραμμα για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς, μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών – ΕΣΠΑ 2007 – 2013».
Το πρόγραμμα, ύψους 456 εκατ. ευρώ, ανοίγει για προτάσεις στις 25 Φεβρουαρίου και σε αυτό εκτιμάται ότι θα ενταχθούν περίπου 10.000 επιχειρήσεις.
Τα σχέδια θα στέλνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.ependyseis.gr.
Τα ποσοστά ενίσχυσης των επενδύσεων κυμαίνονται από 40% έως 60%.
Αναλυτικά τα 500 επαγγέλματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Βηρυτό
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής

