Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία οι τραπεζοϋπάλληλοι
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι τραπεζοϋπάλληλοι μετά τις εξελίξεις που αφορούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί έξω από το κεντρικό κατάστασημ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι θα συνεχίσει τις πιέσεις σε όλες τις κατευθύνσεις, με κεντρικό αίτημα να υπάρξει δέσμευση για τη διασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι τραπεζοϋπάλληλοι μετά τις εξελίξεις που αφορούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των τραπεζοϋπαλλήλων στις 11:00 έξω από το κεντρικό κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και, στη συνέχεια, πορεία στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι θα συνεχίσει τις πιέσεις σε όλες τις κατευθύνσεις, με κεντρικό αίτημα να υπάρξει δέσμευση για τη διασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.
Τέλος, επισημαίνει ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί και θα ενταθεί σε κλαδικό επίπεδο, αν προκύψουν εξελίξεις σε βάρος των εργαζομένων όχι μόνο με απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλες τις τράπεζες, αλλά και με άλλες δυναμικές αγωνιστικές μορφές και παρεμβάσεις, που θα καθορισθούν σε νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, μετά την πραγματοποίηση της 24ωρης απεργίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΦΗ-ΑΕΛ 3-0: Ο Φούντας με δυο γκολ κλείδωσε τη νίκη από το 7’
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοινώνει νέα πλήγματα στο Ιράν – Δεύτερος τραυματίας από πυρά ιρανικού πυραύλου
- Ηλίας Παπαγγελής: Η κόρη μου βρήκε χτες στα Τέμπη ένα ανθρώπινο οστό – Απόδειξη για το μπάζωμα
- Κάτι καλό μαγειρεύεται: Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Heat 2» – Όλα όσα γνωρίζουμε
- Τα δύο υπέροχα γκολ του Γιαμάλ στο πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (vids)
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
