Διάβημα της ΚΟ του ΚΚΕ σε Μεϊμαράκη για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου
Την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για «την τακτική της κυβέρνησης, που μέσα από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προωθεί τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα» εξέφρασε αντιπροσωπεία της ΚΟ του κόμματος στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για «την τακτική της κυβέρνησης, που μέσα από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προωθεί τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα» εξέφρασε αντιπροσωπεία της ΚΟ του κόμματος στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Τον κ. Μεϊμαράκη επισκέφθηκαν οι βουλευτές Σπύρος Χαλβατζής, Θανάσης Παφίλης και Αχιλλέας Κανταρτζής, για να του δηλώσουν ότι «η εκ των υστέρων κύρωση από τη Βουλή με κατεπείγουσες διαδικασίες, όπως η σχεδιαζόμενη κύρωση των επτά πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, που θα έρθουν με τη μορφή ενός νομοσχεδίου για να ψηφισθούν τη Δευτέρα στη Βουλή, συνιστά μια επικίνδυνη διαδικασία».
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κάλεσε το προεδρείο της Βουλής να αναλάβει τις δικές του ευθύνες και να αντιταχθεί σε αυτή την επικίνδυνη τακτική.
Ταυτόχρονα καλεί τον λαό να μην νομιμοποιήσει στη συνείδησή του αυτήν τη διαδικασία και να αντιπαλέψει τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δήμος Αθηναίων: Νέα υπηρεσία εργασιακής συμβουλευτικής για άτομα στο φάσμα του αυτισμού
- Ο Πάπας σχεδιάζει μεγάλη λειτουργία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως επιστέγασμα της επίσκεψής του στην Ισπανία
- Η γη της ελιάς: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές
- Αχαΐα: 16χρονος νεκρός σε θανατηφόρο τροχαίο
- Εξεταστική: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία ανακριβή στοιχεία δεσμευμένων ΑΦΜ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Δήμος Δελφών δίνει κίνητρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άμφισσας

