Πτώση στους χρηματιστηριακούς δείκτες σε Ευρώπη και Γουόλ Στριτ την Τρίτη
Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν την Τρίτη οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στη Γουόλ Στριτ χωρίς πάντως σημαντικές απώλειες.
Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν την Τρίτη οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στη Γουόλ Στριτ.
Πτωτικά για άλλη μία ημέρα κινήθηκε ο Dow Jones που διαμορφώθηκε στις 13.328,92 μονάδες (-0,41%) όπως και ο Standard and Poor’s 500 που έκλεισε στις 1.457,15 μονάδες (-0,32%).
Ο Nasdaq έκλεισε στις 3.091,81 μονάδες με πτώση 0,23%.
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,18% στις 6.053,63 μονάδες ενώ πτωτικά κινήθηκε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 7.695,83 μονάδες (-0,48%).
Οριακή η πτώση στο Παρίσι (-0,03%) όπου ο CAC διαμορφώθηκε στις 3.705,88 μονάδες. Αντίθετα, περιορισμένα ήταν τα κέρδη στη Ζυρίχη όπου ο SMI έκλεισε στις 7.074,52 μονάδες με άνοδο 0,36%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
