Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια τμηματική εικόνα της έκδοσης παραγωγής του νέου της μοντέλου που θα διαγωνιστεί στην δημοφιλή και ολοένα πιο πολυάριθμη κατηγορία των συμπαγών διαστάσεων crossover, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι θα παρουσιαστεί μέσω διαδικτύου στις 11 Ιανουαρίου.

Αν και η εικόνα της Renault κάθε άλλο παρά αποκαλυπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, προηγούμενες διαρροές σκίτσων του από το υπεύθυνο για την κατοχύρωση ευρεσυτεχνιών, γραφείο της Ε.Ε, συντείνουν στο γεγονός ότι το Captur θα αποτελέσει ουσιαστικά μια υπερμέγεθη εκδοχή του νέου Clio με κάποια ελάχιστα στοιχεία του εντυπωσιακού, ομώνυμου concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2012.

Στο ίδιο πλαίσιο το Renault Captur αναμένεται να υιοθετήσει και την γκάμα κινητήρων της γκάμας του Renault Clio, χωρίς όμως η συνάφεια του με το γαλλικό supermini να αποκλείει και τετρακίνητες εκδόσεις στην γκάμα του.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικτυακή του πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου θα αναλάβει να ρίξει φως στις όποιες άγνωστες πτυχές του νέου γαλλικού crossover.

auto.in.gr