Δύο συλλήψεις από την αστυνομία για επίθεση κατά μεταναστών
Δύο νεαροί, 22 ετών, συνελλήφθησαν σήμερα, Χριστούγεννα, από την αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν επιτεθεί με πτυσσόμενα γκλομπ κατά τριών μεταναστών, ενώ από τον έναν έκλεψαν και ποσό 250 ευρώ. Οι δράστες αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, δύο εκ των οποίων διακομίσθηκαν σοτν «Ευαγγελισμό».
Δύο νεαροί Έλληνες, 22 ετών, συνελλήφθησαν σήμερα, Χριστούγεννα, από την αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν επιτεθεί με πτυσσόμενα γκλομπ κατά τριών μεταναστών, ενώ από τον έναν έκλεψαν και ποσό 250 ευρώ.
Οι τρεις μετανάστες, υπήκοοι Μπαγκλαντές, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και εντοπίσθηκαν να κινούνται τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Αργυρούπολης, του Ελληνικού και της Γλυφάδας.
Οι νεαροί επιτέθηκαν απρόκλητα κατά των μεταναστών, χτυπώντας τους με τις πτυσσόμενες μεταλλικές ράβδους που είχαν μαζί τους. Οι δύο μετανάστες διακομίσθηκαν στον «Ευαγγελισμό», με ελαφρά τραύματα.
Οι δράστες αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και συνελλήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δεν φαίνεται να έχουν οργανωμένη σχέση με τον ακροδεξιό χώρο.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της


