Εθνική Ασφαλιστική: Επαναπιστοποίηση για την ποιοτική λειτουργία
Η Εθνική Ασφαλιστική, επαναπιστοποιήθηκε με επιτυχία ως προς την ποιοτική λειτουργία της, κατά το Πρότυπο ISO 9001.
Η Εταιρία, αποδίδει μεγάλη σημασία στον τομέα ποιότητας καθώς κατά την εκτίμηση της διοίκησής της, αυτός είναι και ο μόνος τρόπος οι ελληνικές χρηματοοικονομικές μονάδες όπως αυτή, να αντιπαλέψουν δημιουργικά την κρίση.
Από τις 26 και έως τις 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS, η Επιθεώρηση Επαναπιστοποίησης, στους Κλάδους Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Αυτοκινήτων, Μεταφορών και αντίστοιχα στα Καταστήματα Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.
Επίσης, σύμφωνα με τις γενικότερες απαιτήσεις του Προτύπου, επιθεωρήθηκαν δειγματοληπτικά οι διεργασίες της Διεύθυνσης Πωλήσεων, της Διεύθυνσης Πληροφορικής, της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης, του Ανεξάρτητου Τμήματος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης για θέματα ικανοποίησης των αιτημάτων των πελατών καθώς και του Τομέα Διαχείρισης Παραπόνων Εποπτικών Αρχών και Πελατών.
Κατά την επιθεώρηση διαπιστώθηκε ότι η Εταιρία ικανοποιούσε τις υψηλές απαιτήσεις του προτύπου en ΙSO 9001:2008 τόσο ως προς τη τεκμηρίωση, όσο και ως προς την εφαρμογή του.
Όπως προκύπτει και από την έκθεση επιθεώρησης, το εμπλεκόμενο προσωπικό με τη συμμετοχή του, την άριστη κατάρτισή του και την εμπειρία του, χρησιμοποιεί τις μεθόδους του συστήματος βελτίωσης της ποιότητας ως ένα εργαλείο συνεχούς προόδου των λειτουργιών της επιχείρησης, με αποτέλεσμα αυτή να παράσχει προς τους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Η Διοίκηση της Εταιρίας αισθάνεται εξαιρετικά ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή και συγχαίρει προσωπικό και συνεργάτες για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο για την επίτευξη ακόμα καλύτερων αποτελεσμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου αγνοούμενου στα Κρέστενα – Εξαφανίστηκε από το απόγευμα του Σαββάτου
- Το 1924 ο Ιάκωβος Συρίγος ίδρυσε το ισόγειο κατάστημά του σε ένα διώροφο νεοκλασικό της οδού Πατησίων
- Νέα πυρά Μασκ κατά ΕΕ μετά το πρόστιμο στο X: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Δημοκρατία, αλλά γραφειοκρατία
- Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2: Ο Μλαντένοβιτς «κρέμασε» το Τριφύλλι
- Προς αλλαγή του κανονισμού για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης – Πότε αναμένονται ανακοινώσεις
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

