Εισήγηση για άρση ασυλίας τριών βουλευτών της ΝΔ
Την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών της ΝΔ αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής. Ειδικότερα η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται την άρση ασυλίας του Αθανάσιου Νάκου, του Θανάση Νταβλούρου και του Κώστα Κοντογιώργου.
Την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών της ΝΔ αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ειδικότερα η Επιτροπή Δεοντολογίας, με πέντε ψήφους υπέρ και τέσσερις κατά, εισηγείται την άρση ασυλίας του Αθανάσιου Νάκου, προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, για υπόθεση που αφορά εξύβριση πολίτη.
Ομόφωνη ήταν η απόφαση για την άρση ασυλίας του Θανάση Νταβλούρου για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία και του Κώστα Κοντογιώργου για παράβαση καθήκοντος.
Και οι τρεις υποθέσεις παραπέμφθηκαν στη Βουλή μετά από μηνύσεις πολιτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού