Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη και την Πέμπτη
Με στάσεις εργασίας την Τετάρτη, αλλά και 24ωρη απεργία την Πέμπτη συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς στις κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία την Τετάρτη, ενώ η Γενική Συνομοσπονδία τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00. Διαβάστε αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς το επόμενο διήμερο.
Με στάσεις εργασίας την Τετάρτη, αλλά και 24ωρη απεργία την Πέμπτη συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς στις κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς το επόμενο διήμερο:
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου:
- Το Μετρό και ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) θα κινηθούν από τις 9 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου (Με εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα κλείσουν από τις 11:00).
- Το Τραμ θα κινηθεί κανονικά
- Τα λεωφορεία και τα τρόλεί θα κινηθούν κανονικά
Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου:
- Το Μετρό, ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) και το Τραμ δεν θα κινηθούν καθόλου
- Τα λεωφορεία και τα τρόλεί θα κινηθούν κανονικά
- Τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός δεν θα κινηθούν καθόλου
* Λόγω της 48ωρης απεργίας των σιδηροδρομικών, τα δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Τα δρομολόγια του ΟΣΕ που καταργούνται το βράδυ της Τρίτης είναι:
Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων: Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες: 500 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη ), 501 (Θεσσαλονίκη- Αθήνα), 1686(Αλεξανδρούπολη-Δίκαια)
Μεταξύ Αθηνών – Χαλκίδας – Αθηνών: Σε όλη της τη διαδρομή η αμαξοστοιχία: 2536
Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας- Θεσσαλονίκης: Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες:743, IC 85
Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρισας – Θεσσαλονίκης: Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες: 3593 – 3592
Μεταξύ Λάρισας – Βόλου-Λάρισας: Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες: 2576- 2577
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν