
Πορεία για το επόμενο εξάμηνο χαράσσουν οι κυβερνητικοί εταίροι
Με βασικό θέμα την αναζήτηση συγκεκριμένου σχεδιασμού για το επόμενο εξάμηνο, οι κυβερνητικοί εταίροι συσκέφτονται στο Μέγαρο Μαξίμου, μία μέρα μετά την εκταμίευση της δόσης. Στην ατζέντα της σύσκεψης βρίσκεται το θέμα της ρευστότητας, οι αποκρατικοποιήσεις, η προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη μείωση της ανεργίας, και το φορολογικό.
Με βασικό θέμα την αναζήτηση συγκεκριμένου σχεδιασμού για το επόμενο εξάμηνο, οι κυβερνητικοί εταίροι συσκέφτονται στο Μέγαρο Μαξίμου, μία μέρα μετά την εκταμίευση της δόσης.
Στην ατζέντα της σύσκεψης βρίσκεται το θέμα της ρευστότητας, οι αποκρατικοποιήσεις, η προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη μείωση της ανεργίας, και το φορολογικό.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε την Τρίτη ότι στηρίζει την κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να ζητήσουν να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό δίκτυ προστασίας των οικονομικά ασθενέστερων.
Οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να συζητήσουν και τις αλλαγές στις ΔΕΚΟ, ενώ στην παρούσα φάση δεν φαίνεται πως θα τεθούν θέματα ανασχηματισμός και αλλαγής εκλογικού νόμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI
- Οι last minute κρατήσεις «ζεσταίνουν» τον τουρισμό
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Σε χάος η φυσική αγορά πετρελαίου – Στα ύψη οι τιμές



